Kalkylator

EN TREVLIG KALKYLATOR MED OSVIKLIGT SINNE FÖR SIFFROR? VI MÅSTE SNACKA! Nu plockar vi på Hansson & Söner fram miniräknaren och försöker räkna ut hur vår nya drömkollega i form av en skicklig kalkylator bör se ut. Känner du en spontan lust att hjälpa oss få ihop kalkylen? I så fall kan det vara dig vi söker!

Kort om tjänsten 

I denna spännande roll arbetar du självständigt med kalkyler som ligger till grund för nya anbud för medelstora till stora projekt inom husbyggnad.

Du arbetar nära kalkylgruppen samt arbetschefer, och är inblandad  i alla delar av processen från förfrågan till överlämnande inför produktionsstart.

 

Vad säger kollegorna? 

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Hansson & Söner.

Så här lät det:

”Min tjänst som kalkylator är grymt rolig eftersom inget projekt är det andra likt, det kommer hela tiden nya material och byggmetoder vilket gör att man alltid lär sig något nytt!” 

”Jag ser särskilt fram emot årets sommarutflykt i juni med mat och underhållning på en skärgårdsbåt.” 

”Med fredagsquiz och lunchpromenader håller vi både hjärnan och kroppen i trim!”  

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Hansson & Söner 

  • Seglartävling på våren för dom som vill
  • Tillgång till padelhall
  • Friskvårdsbidrag & företagssjukvårdsförsäkring
  • Bonus för väl utfört arbete

 

Vem är då vår nya drömkollega?  

Vi söker dig som tidigare arbetat som kalkylator eller har erfarenhet som arbetsledare, platschef eller liknande. Din datorvana är som dina kommunikativa färdigheter – på topp.

Som person tror vi att du är strukturerad och noggrann samt har ett professionellt bemötande och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du trivs i ett klimat med duktiga och engagerade kollegor och har inga problem att anpassa dig efter tvära kast i arbetet.

 

Meriterande om du även: 

  • Har erfarenhet från byggproduktion.
  • Är förtrogen med AMA, entreprenadjuridiska regelverk och har arbetat med program som exempelvis Bidcon, Bluebeam, Byggsamordnaren med mera.

 

Klicka här för att skicka in din ansökan https://www.smwg.se/hansson-soner-kalkylator 

kontakta oss

Fler lediga tjänster